Geçtiğimiz günlerde Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanan ilana göre Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı bünyesinde bulunan memur personel eksikliğii gidermek için sözleşmeli olarak alım yapacağını belirtmişti. Adaylar için başvuru süreci bugün ( 15 Ocak 2018 ) itibari ile başladı. Adaylar başvurularını başvuru şartlarına göre yapacak olup ilanın devamında adaylardan aranan başvuru şartları hakkında bilgi veriyoruz.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı alımını yapacağı sözleşmeli personel adaylarından, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP3 puan türünden ve Yabancı dil sınavından puan almış olmak, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşıyor olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, İlana göre 35 yaşını doldurmamış olmak, Yoğun iş ortamında çalışabilecek analitik düşünebilme yeteneğine sahip olmak, Fakültelerin en az dört yıllık eğitim veren bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden mezun olmuş olmak şartlarını kabul eden 4 Sözleşmeli Bilişim Personeli alacaktır. Ayrıca adaylardan kadro seviyesine göre özel nitelikler aranacak olup bu niteliklere ilanın metninden ulaşabilirsiniz.

BAŞVURULAR BAŞLADI!

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı sözleşmeli personel alımı ilanına başvuru yapacak adaylar başvurularına bugün ( 15 Ocak 2018 ) itibari ile başlayabilirler. Buna göre başvurular en geç 02 Şubat 2018 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Adaylar başvurularını YÖK resmi internet sitesi üzerinden başvuru dormu adı altında bulunana başlıktaki başvuru formunu indirip imzalayarak ve eksiksiz dolrurup istenilen belgeler ile brlikte Yükseköğretim Kurulu Personel Dairesi Başkanlığı Üniversiteler Mahallesi 1600.Cadde No: 10 06800 BilkentÇankaya/ANKARA adresine şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir. İlanın Tam Metni İçin Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim