Ülkemizde faaliyetlerini sürdürmekte olan Maliye Bakanlığı ve Bakanlığa bağlı bulunmakta olan kuruluşlar açık pozisyonlar için personel alımları gerçekleştirmektedir. Alım ilanları kurumlar tarafından hazırlanır ve Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile kamuoyuna duyurulmaktadır.

Geçtiğimiz haftalarda yayımlanan ilan ile Maliye Bakanlığına bağlı Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı vergi müfettiş yardımcısı pozisyonu için toplam 300 kişilik memur personel alımı yapacağı duyuruldu ve başvurular 24 Nisan 2017'de başlıyor Adaylar müracaatlarını 8 Mayıs 2017 tarihine kadar yapabilmektedir.

DETAYLAR

Alım Yapan Kurum: Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı
Alınacak Personel Sayısı: 300
Son Başvuru: 8 Mayıs
Alınacak Pozisyon: Vergi Müfettiş Yardımcısı

BAŞVURU DETAYLARI


Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı, vergi denetim kurulu başkanlığı pozisyonu için toplam 300 kişilik personel alımı gerçekleştirecek. Alım ilanına başvurular 24 Nisan 2017 tarihi itibari ile başlıyor. Buna göre adaylar 24 Nisan 2017 - 8 Mayıs 2017 tarihleri arasında Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulu Başkanlığının resmi internet sitesi aracılığı ile başvurularını gerçekleştirebilecek.

Alım ilanına kimlerin başvuru yapabileceğine ilişkin detaylar Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı tarafından yayımlanan bildiri de adaylara sunulmuş olup başvuruların başlaması ile yayımlayacağımız ilan da adaylar aranacak şartlar hakkında bilgi sahibi olabilecektir.

http://www.vdk.gov.tr/tr-TR/Duyurular/Vergi-Mufettis-Yardimciligi-Giris-Sinavi
MALİYE BAKANLIĞI PERSONEL İLANLARI İÇİN TIKLAYIN