Türkiye'nin her ilinde bulunmakta olan en az bir devlet üniversitesi eğitim faaliyetlerini sürdürmekte olup bünyesinde akademik personel ve normal personel çalıştırmakta olup açık olduğunu tespit ettiği yeni kadrolar için atamalarını gerçekleştirmekte ve ilanları Devlet Personel Başkanlığı üzerinden duyurmakatdır.

Üniversitelerin yayımlamış olduğu sözleşmeli personel ilanlarını İşin Olsa ekibi olarak birleştirdik. Buna göre devlet üniversiteleri kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere en az lise mezunu bin 267 (1.267) memur alımı gerçekleştirecektir. Peki hangi üniversiteler alım yapıyor ve detaylar nedir?

ALIM YAPAN ÜNİVERSİTELER NEDİR?

Devlet üniversiteleri kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere çok sayıda memur ve personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki hangi üniversiteler kaç kişilik alım yapacak? Detaylar nedir? Buna göre Ege Üniversitesi 264 Sözleşmeli Personel Alacak, Süleyman Demirel Üniversitesi 93 Sözleşmeli Personel Alacak, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi 255 Sözleşmeli Personel Alacak, Dokuz Eylül Üniversitesi 127 Sözleşmeli Personel Alacak, Çukurova Üniversitesi 162 Sözleşmeli Personel Alacak, Trakya Üniversitesi 127 Sözleşmeli Personel Alacak, Gaziosmanpaşa Üniversitesi 59 Sözleşmeli Personel Alacak, İstanbul Teknik Üniversitesi 5 Sözleşmeli Büro Personeli Alacak, Manisa Celal Bayar Üniversitesi 32 Sözleşmeli Personel Alacak, Düzce Üniversitesi 92 Sözleşmeli Personel Alacak, Erciyes Üniversitesi 4 Sözleşmeli Personel Alacak (Sağlık Teknikeri), Kafkas Üniversitesi 47 Sözleşmeli Personel Alımı yapacak olup toplam bin 267 kişilik atama yapılacaktır.

Peki adaylar bu üniversitelerin ilanlarına nasıl ulaşabilir ve müracaatlarını nasıl yapabilir? Buna göre adayların aşağıdaki linki takip ederek ilanları bulup başvurularını yapması ya da İşin Olsa sitemizin üst bölümünde bulunan arama bölümü aracılığı ile üniversite isimlerini aratarak ilanlara ulaşması gerekmektedir.

TÜM İLANLAR BURADA

Editör: TE Bilisim