Ülkemizin dört bir yanında eğitim faaliyetlerini gerçekleştirmekte olan devlet üniversiteleri açık pozisyonları için memur ve personel alımları gerçekleştirmektedir. İlanlar üniversitenin Rektörlüğü tarafından hazırlanmakta ve ilan edilmesi için Devlet Personel Başkanlığına gönderilmektedir.

Devlet Personel Başkanlığı üzerinden kamuoyuna duyurulan ilanlara bakıldığında 3 farklı üniversitenin en az lise mezunu toplam 169 kişilik memur ve personel alımı yaptığı görülmektedir. Peki hangi devlet üniversitesi memur alımı yapıyor, alım yapan üniversiteler kaç kişilik personel alımı yapıyor. İşin Olsa aracılığı ile sizlere tüm detayları veriyoruz.

ALIM YAPAN ÜNİVERSİTELER

Ege Üniversitesi 16 Memur Alımı Yapıyor!
İstanbul Üniversitesi 133 Memur Alımı Yapıyor!
Dokuz Eylül Üniversitesi 20 Memur Alımı Yapıyor!

Yukarıda hangi üniversitenin toplam kaç kişilik memur alımı yaptığı belirtilmiş olup ilanları görüntülemek isteyen adaylar ilgili yazıların üzerine tıklayarak ilan bildirisi sayfasına giderek detaylı inceleme yapabilir.

BAŞVURULAR

Yukarıda verilmiş olan devlet üniversiteleri genel olarak sağlık personeli alımı gerçekleştirmekte olup adayların en az ise ve üzeri mezun olması gerekmektedir. Başvurular gerekli formların doldurulması ile üniversitelerin personel daire başkanlıklarına belirtilen tarihlere kadar yapılması gerekmektedir. Bildirileri yukarıdan inceleyerek hangi üniversitenin kaç kişilik alım yaptığını görebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim