Ülkemizin dört bir yanında bilindiği üzere yüzden fazla üniversite bulunuyor. Her ilde nüfus büyüklüğüne göre en az bir tane devlet üniversitesi bulunmakta olup bu üniversitelere çok sayıda memur ve personel istihdam etmekte ve yeni ilanlar Rektörlük tarafından hazırlanarak kamuoyuna duyurulmaktadır.

Devlet Personel Başkanlığı ilanlarını İşin Olsa ekibi olarak inceledik buna göre farklı devlet üniversitelerinin en az ortaöğretim mezunu toplam bin 259 sözleşmeli memur alımı yaptığı görülmektedir. Peki hangi devlet üniversiteleri atama yapıyor ve detaylar nedir? Tüm detayları www.isinolsa.com ekibi olarak sizlere paylaşıyoruz.

ALIM YAPAN ÜNİVERSİTELER HANGİLERİDİR?

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi 118 Sözleşmeli Personel Alacak, Gaziantep Üniversitesi 101 Sözleşmeli Personel Alacak, Fırat Üniversitesi 54 Sözleşmeli Sağlık Personeli Alacak, Selçuk Üniversitesi 88 Sözleşmeli Personel Alacak, Erciyes Üniversitesi 158 Sözleşmeli Personel Alacak, Ankara Üniversitesi 204 Sözleşmeli Personel Alacak, Kırıkkale Üniversitesi 63 Sözleşmeli Personel Alacak, Cumhuriyet Üniversitesi 103 Sözleşmeli Personel Alacak, Mersin Üniversitesi 195 Sözleşmeli Personel Alacak, Bozok Üniversitesi 102 Sözleşmeli Personel Alacak, Adnan Menderes Üniversitesi 70 Sözleşmeli Personel Alacak, Sağlık Bilimleri Üniversitesi 3 Sözleşmeli Personel Alımı yapacak olup toplam bin 259 kişilik atama yapılacaktır.

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Yukarıda verilmiş olan devlet üniversiteleri toplam bin 259 memur alımı gerçekleştirmektedir. Genel olarak alımlar sağlık sektörü için yapılmakta olup adayların en az ortaöğretim mezunu olması gerekmektedir. Adayların ilanlara başvuru yapabilmek için www.isinolsa.com sitemizin üst bölümünde bulunan arama bölümüne üniversite ismini yazarak ilanlara ulaşabilir ve resmi bildiriyi okuyarak müracaatlarını gerekli tarihlere kadar yapabilir.

TÜM İLANLAR BURADA