Türkiye'nin farklı şehirlerinde bulunmakta olan devlet üniversiteleri açık pozisyonları için memur ve personel alımları yapmaya devam ediyor. İlanlar üniversitelerin rektörlükleri tarafından hazırlanmakta olup Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile kamuoyuna duyurulmaktadır.

Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile yayımlanan ilanlara bakıldığında Türkiye geneli devlet üniversitelerinin kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere en az lise mezunu toplam 548 memur alımı yaptığı görülmektedir. Peki hangi üniversiteler alım yapıyor.

ALIM YAPAN ÜNİVERSİTELER

Ankara Üniversitesi 100 Sözleşmeli Personel Alacak
Dokuz Eylül Üniversitesi 60 Sözleşmeli Personel Alacak
Trakya Üniversitesi 91 Sözleşmeli Personel Alacak
Necmettin Erbakan Üniversitesi 1 Sözleşmeli Personel Alacak
Uludağ Üniversitesi 60 Sözleşmeli Personel Alacak
Ondokuz Mayıs Üniversitesi 44 Sözleşmeli Personel Alacak
Erciyes Üniversitesi 113 Sözleşmeli Personel Alacak
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi 48 Sözleşmeli Personel Alacak
Ege Üniversitesi 32 Sözleşmeli Personel Alacak

Yukarıda belirtilmiş olan üniversiteler yanlarında verilmiş olan sayı kadar kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere sözleşmeli personel, memur alımı gerçekleştirecektir. Peki nasıl başvuru yapılır.

BAŞVURULAR

Devlet üniversiteleri en az lise mezunu toplam 548 memur alımı yapıyor. Peki adaylar nasıl müracaat edebilir. Buna göre ilan edilmiş olan bildirileri inceleyecek olan adayların şartlar ve nitelikler hakkında bilgi edinmesi ve müracaatlarını üniversitelerin rektörlüklerine yapması gerekmektedir.

ÜNİVERSİTE İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim