Türkiye'nin dört bir yanında bulunan üniversiteler açık pozisyonları için personel ve memur alımları gerçekleştirmeye devam etmektedir. Üniversite tarafından belirlenen açık pozisyonlar rektörlük tarafından ilana dönüştürülmekte ve Devlet Personel Başkanlığına gönderilmektedir.

Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile kamuoyuna duyurulan ilanlara bakıldığında ülkemizde ki devlet üniversiteler kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere en az lise mezunu 538 memur alımı yapmaktadır. Peki hangi üniversiteler kaç memur alımı yapıyor ve detaylar nedir?

HANGİ ÜNİVERSİTELER ALIM YAPIYOR

Ondokuz Mayıs Üniversitesi 44 Sözleşmeli Personel Alacak

Uludağ Üniversitesi 60 Sözleşmeli Personel Alacak

Necmettin Erbakan Üniversitesi 1 Sözleşmeli Personel Alacak

Trakya Üniversitesi 91 Sözleşmeli Personel Alacak

Dokuz Eylül Üniversitesi 60 Sözleşmeli Personel Alacak

Ankara Üniversitesi 100 Sözleşmeli Personel Alacak

Bülent Ecevit Üniversitesi 36 Sözleşmeli Personel (Hemşire) Alacak

Gaziosmanpaşa Üniversitesi 43 Sözleşmeli Personel Alacak

Gazi Üniversitesi 103 Sözleşmeli Personel Alacak

Yukarıda bulunmuş olan üniversiteler yine yanlarında belirtilmiş olan personel sayı kadar bünyelerinde istihdam etmek üzere sözleşmeli personel, memur alımı yapacaktır.

BAŞVURULAR

Üniversiteler en az lise mezunu toplam 538 kişilik memur alımı yapıyor. Peki nasıl başvuru yapılır. Adayların müracaat için üniversitelerin rektörlükleri ile iletişime geçmesi gerekmektedir. Üniversitelerden konu hakkında bilgi alacak olan adaylar şahsen ya da kabul ediliyorsa posta yolu ile rektörlüğe ilgili pozisyonlar için müracaatlarını gerçekleştirebilir.

538 Memur Alımı Resmi İlanları İçin Tıklayınız

Editör: TE Bilisim