Ülkemizde faaliyetlerine devam etmekte olan devlet üniversiteleri hazırladıkları personel alımı ilanlarını Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile kamuoyuna duyurmaktadır. DPB aracılığı ile yeni yayımlanan ilanlara bakıldığında devlet üniversitelerin çok sayıda memur alımı yaptığı görülmektedir.

Üniversiteler memur ilanlarını Rektörlükleri aracılığı ile hazırlamaktadır. Buna göre farklı üniversiteler toplam 230 kişilik en az ortaöğretim mezunu olmak üzere memur alımı yapıyor. Peki hangi üniversiteler alım yapacak, detaylar nedir.

İLAN DETAYLARI

Başvuru Muatap: Üniversite Rektörlükleri
Farklı Pozisyon Sayısı: Çok Sayıda
Alınacak Personel Sayısı: 230
En Az Mezuniyet: Ortaöğretim

ALIM YAPAN ÜNİVERSİTELER

Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanan ilanlara göre çok sayıda üniversitenin toplam 230 kişilik memur alımı yaptığı görülmektedir. Peki hangi üniversiteler alım yapıyor.

Hacettepe Üniversitesi 39 Sözleşmeli Personel Alacak
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi 5 Sözleşmeli Personel Alacak
Fırat Üniversitesi 113 Sözleşmeli Personel Alacak
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi 3 Sözleşmeli Personel Alacak
Sakarya Üniversitesi 2 Sözleşmeli Personel Alacak
Galatasaray Üniversitesi 6 Sözleşmeli Personel Alacak
Kocaeli Üniversitesi 62 Sözleşmeli Personel Alacak

BAŞVURULAR

Adayların müracaat etmeden önce üniversitelerin rektörlükleri tarafından hazırlanmış olan ilanları incelemesi gerekmektedir. Başvuru ilanlarını incelemek isteyen adayların aşağıda yer almakta olan linki takip etmesi ve gerekli pozisyonlar ile nitelikler hakkında bilgi sahibi olarak müracaatlarını da kabul görülen yönteme göre şahsen ya da posta yolu ile üniversite rektörlüklerine yapması gerekmektedir.

https://goo.gl/z25p7M
TÜM İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim