Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı her sene Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından alınan sonuçlar ile kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere memur personeli alımı yapmaktadır. Diğer kurumlara nazaran daha az personel alımı yapan söz konusu bakanlık 2016 yılının ilk ataması olan 2016/1 Kamu Personeli Seçme Sınavı Merkezi atama kapsamında da memur alımı yapacak

Kaç Personel Alınacak

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı 2016/1 KPSS Merkezi Atama kapsamında personel alımı yapacak peki kaç kişi alınacak. Tercih Kılavuzundan alınan bilgiler doğrultusunda bakanlığın kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 40 personel alımı yapacağı belirtildi.

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılacak?

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı kendi bünyelerinde istihdam etmek 40 personel alımı yapacağını duyurdu peki alınacak olan memur adayları hangi pozisyonlarda istihdam edecek.

Mühendis, Denizcilik Sörvey Mühendisi, Tekniker

Yukarıda adı geçen pozisyonlardaki boşlukları doldurmak isteyen Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı 40 personel alımı gerçekleştirecek. Mühendis ve Denizcilik Sörvey Mühendisi pozisyonlarına lisans mezunu adaylar başvurabilirken Tekniker pozisyonuna ise iki yıllık önlisans mezunu adaylar başvurabilmektedir.
Başvuru yapacak olan adayların aşağıdaki linki takip etmeleri gerekmekte olup başvuru yapmadan önce kadroda verilen nitelikleri değerlendirmeleri ve kendilerine uyup uymadığını sorgulamaları gerekmektedir

https://ais.osym.gov.tr/
Editör: TE Bilisim