Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ülkemizde aralıklarla açıktan atama ve merkezi atama yöntemi ile memur, personel alımları gerçekleştirmektedir. Alım ilanları Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından hazırlanmakta olup kamuoyuna Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile duyurulmaktadır.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından hazırlanan ilan kamuoyuna duyuruldu. Buna göre yayımlanan ilan da Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığının kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 4 kadrolu memur alımının yapılacağı görülmektedir. Peki Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı hangi pozisyonlar için kadrolu memur alıyor ve atamaya ilişkin bilgiler nedir?

ATAMA DETAYLARI NEDİR?

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından hazırlanan 4 kişilik memur ve personel alımı ilanı yayımlandı. Buna göre adayların ingilizce mütercim tercümanlık, iktisat, işletme, kamu yönetimi veya uluslararası ilişkiler bölümlerinden mezun olması gerekmekte olup alınacak kişiler Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı bünyesinde Avrupa Birliği Uzman Yardımcısı pozisyonunda istihdam edecektir.

ŞARTLAR ve BAŞVURU DETAYLARI NEDİR?

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı 5 kişilik kadrolu memur alıyor. Peki şartlar ile başvuru detayları nedir? Buna göre adayların öncelikle  ingilizce mütercim tercümanlık, iktisat, işletme, kamu yönetimi veya uluslararası ilişkiler bölümlerinden mezun olması gerekmekte olup kişilerin Kamu Personeli Seçme Sınavından 80 ile üzeri puan ve YDS'den A seviyesinde puan almış olması gerekmektedir. Başvurular Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Personel ve Eğitim Dairesi Başkanlığı Hakkı Turayliç Caddesi No:5 06338 Emek-ANKARA adresine şahsen ya da kargo aracılığı ile 26 Ocak 2018 tarihine kadar yapılması gerekmektedir.

RESMİ BİLDİRİ BURADA

Editör: TE Bilisim