Ülkemizin önemli kamu kurumları arasında yer almakta olan Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı açık pozisyonları için aldığı izinler doğrultusunda memur ve kamu personeli alımları gerçekleştirmektedir. Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı tarafından hazırlanan kamu personeli alımı ilanı Devlet Personel Başkanlığı üzerinden duyuruldu.

Buna göre Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere en az ortaöğretim mezunu 20 daimi memur alımı yapacaktır. Peki Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı hangi pozisyonlar için alım yapıyor. İlgili pozisyonlar içni aranmakta olan şartlar nedir ve kimler başvuru yapabilir.

İLAN BİLGİSİ

Alım Yapacak Kurum: Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı
Alınacak Personel Sayısı: 20
Son Başvuru: 5 Ekim 2017
En Az Mezuniyet: Ortaöğretim

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR

Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 20 daimi memur alımı yapıyor. Peki hangi pozisyonlar için alımlar yapılacak.

Büro Memuru (İdari İşler) - 17 Daimi Memur
Bilgisayar Programcısı - 1 Daimi Memur
Grafiker - 2 Daimi Memur

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar için Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı toplam 20 kişilik daimi memur alımı yapacaktır. Başvurular Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yapılmakta olup adayların buradan da hangi pozisyon için ne gibi niteliklerin arandığını öğrenmesi gerekmektedir. En az ortaöğretim mezunu 20 kişilik daimi memur alımı yapılıyor.

https://goo.gl/T85gK7
TÜM İLANLARI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ