Ülkemizin sağlık konusunda önemli kuruluşlarından bir tanesi olarak bilinen Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı aralıklarla memur ve personel alımları gerçekleştirmektedir. Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı tarafından yayımlanan ilana göre kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 20 daimi kamu personeli alımı yapıyor.

Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı ilanı İŞKUR üzerinden kamuoyuna duyurulmuş olup başvuru yapacak adayların yine müracaat için ilgili şubelere gitmesi gerekmektedir. Peki hangi pozisyonlar için Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı personel alımı yapacak ve detaylar nedir.

İLAN BİLGİSİ

Alım Yapacak Kurum: Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı
Alınacak Personel Sayısı: 20
Son Başvuru: 5 Ekim 2017
En Az Mezuniyet: Ortaöğretim

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR

Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 20 daimi memur alımı yapıyor. Peki hangi pozisyonlar için alımlar yapılacak.

Büro Memuru (İdari İşler) - 17 Daimi Memur
Bilgisayar Programcısı - 1 Daimi Memur
Grafiker - 2 Daimi Memur

Yukarıda Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığının alım yapacağı pozisyonlar, kaç kişilik personelin alınacağı ve ilan detayları hakkında bilgiler verilmiştir. Peki başvurular nasıl yapılır. Buna göre adayların aşağıdaki linki takip etmesi ve müracaatlarını yapması gerekmektedir. Yine adaylar başvurularını İŞKUR'a giderek Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı ilanına başvurmak istiyorum diyerek de gerçekleştirebilir.

https://goo.gl/T85gK7
TÜM İLANLARI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim