Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi merak ile beklenmekte olan KPSS 2017/1 merkezi atama tercih kılavuzunu kamuoyuna duyurdu. Buna göre Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi de kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere önlisans ve lisans mezunu memur, kamu personeli ataması yapacak.

ÖSYM tarafından ilan edilmiş olan merkezi atama tercihleri incelendiğinde Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketinin önlisans ve lisans mezunu olmak üzere toplam 163 kamu personeli ataması yapması beklenmektedir. PekiTürkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Şirketi hangi pozisyonlar için atama yapacak.

ATAMA YAPILACAK POZİSYONLAR

Lise Mezunu

Kadro Yok

Önlisans Mezunu

Tekniker - 12 Personel

Lisans Mezunu

Mimar - 1 Personel
Memur - 25 Personel
Mühendis - 125 Personel

Yukarıda belirtilmiş olan kadrolara yanlarında belirtilmiş olan sayı kadar memur ve personel ataması yapılacaktır. Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi personel ataması ilanına adaylar nasıl müracaat edebilir. Detaylar nedir?

BAŞVURU DETAYLARI

Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere toplam 163 kamu personeli alımı gerçekleştirilecektir. Peki başvuru detayları nedir. Buna göre adayların KPSS 2017/5 merkezi atamasına 21 Haziran 2017 saat: 15.00 itibari ile müracaatlarını aşağıda ki linkten gerçekleştirmesi gerekmektedir.

https://ais.osym.gov.tr
TERCİH KILAVUZU İÇİN TIKLAYINIZ
MEZUNİYETLERE GÖRE TÜM KADROLAR İÇİN TIKLAYINIZ