Ülkemizde uzun süredir hizmetlerini sürdüren ve açık pozisyonları için genel olarak alımlarını Kamu Personeli Seçme Sınavı puanı sonrasında düzenlenen merkezi yerleştirme ataması ile yapan Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlüğü (TMO), KPSS 2017/2 atamaları için de kadro ayırdı.

Buna göre Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezinin resmi internet sitesi aracılığı ile yapılan merkezi yerleştirme atamsında Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlüğü (TMO) KPSS 2017/2 için 39 kişilik memur, kamu personeli kadrosu ayırdı. İlgili pozisyonlara müracaat etmek için adayların en az ortaöğretim mezunu olması gerekmektedir. Peki mezuniyetlere göre atamalar nedir, hangi pozisyonlar için alım yapılıyor.

MEZUNİYETLERE GÖRE ALIM

Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlüğü (TMO) kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere en az ortaöğretim mezunu 39 memur alımı yapıyor. Peki mezuniyetlere göre alım detayları nedir.

TOPRAK MAHSULLERİ OFİSİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

Ortaöğretim: 10 Personel
Önlisans: 11 Personel
Lisans: 18 Personel
TOPLAM >>>>  39

Yukarıda hangi mezuniyet grubu için toplam kaç kişilik memur alımı yapılacağı belirtilmiştir. Peki hangi pozisyonlar için alımlar yapılacak.

HANGİ POZİSYONLARA ALIM YAPILACAK

Teknisyen
Eksper
Muhasebeci
Avukat
Ekonomist
İstatikçi
Memur

Yukarıda verilmiş olan kadrolar için memur alımı yapılacak olup toplam 39 kadro ayrılmıştır. Başvurular ÖSYM KPSS 2017/2 kapsamında yapılmakta olup 14 Kasım 2017 - 23 Kasım 2017 tarihleri arasında alımlar gerçekleştirilmektedir.

DİĞER KURUMLARIN ATAMALARINI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ