Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumunun Temmuz ayında yapmış olduğu duyuruya göre, bünyesinde bulunan memur personel eksikliğini karşılamak amaçlı farklı pozisyonlarda 200 memur personel alımı yapıyor. Başvurular Ağustos ayının başında başlaması ile birlikte artık sona eriyor. Adaylar başvuru şartlarını taşımaları dahilinde başvurularını bir an önce gerçekleştirmeleri gerekmektedir. 

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu, Devlet personel başkanlığı tarafından ve kendi sitesinde yapmış olduğu duyurusuna göre memur personel alımı yapacağını belirtti. Alım başvuruları 05 Ağustos 2017 tarihi itibari ile başlamış olup en geç 09 Ağustos 2017 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Adaylar başvurularını son başvuru günü en ge. 17:00 a kadar http://www.tkdk.gov.tr üzerinden elektronik ortamda yapmaları gerekmektedir.Buna göre başvuru lar bittiğinde 11 Ağustos 2017 tarihinde sınav ücretlerinin yatırılması için bir duyur yapılacaktır.

HANGİ KADROLARDA ALIM YAPILACAK:

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu personel alım ilanına toplamda 200 kişilik boş kadro ile, 8 kişilik kadro ile Denetçi, 184 kişilik kadoro ile Uzman pozisyonuna, kamudan alımlara ilişkin 40 kişi, açıktan alımlara ilişkin 144 kişi, Mütercim Poziyonu için 1 kişi, Destek personeli için Açıktan alımlara ilişkin pozisyonlar için 7 kişi olmak üzere toplada 200 kişi alınacaktır.
 

KPSS ŞARTI ARANIYOR!

Adaylar başvuru yapabilmeleri için aranan genel nitelikler dışında 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Önlisans düzeyinden KPSSP93 puan türünden ve Lisans düzeyinde KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış olmaları şarttır. Ayrıca KPSS dışında Yabancı Dil Sınavı şartıda aranmaktadır.

ADAYLARDAN ARANAN GENEL ŞARTLAR

 Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu ilanına başvuru yapacak adaylar, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, herhangi bir ceza hükümlülüğü bulunmamak, yapılacak olan güvenlik soruşturmasından olumlu sonuç almak, görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir durumu olmamak, şartları aranmaktadır.

OKU, YORUMLA ve PAYLAŞ ==>Detaylı Bilgiye Buradan Ulaş

Editör: TE Bilisim