Ülkemizin önemli kamu kuruluşlarından bir tanesi olan Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı - TİKA, Dışişleri Bakanlığına bağlı olarak görevlerini sürdürmektedir. Türkiye'nin dostluk ilişkilerinin iyi olduğu ülkeleri araştırmakta olan Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı - TİKA bu ülkelerin gelişmişlik düzeylerini nasıl artırabileceği hakkında çalışmalar yürütmektedir.

Yine Türkiye'nin dostluk ilişkilerinde iyi olduğu ülkelere ihtiyaçları durumunda maddi, manevi yardım götürmekte olan Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı - TİKA geçtiğimiz gün 10 memur alımı ilanı yayımladı. Buna göre TİKA memur alımı yapacak. Peki başvuru tarihleri nedir, hangi pozisyonlar için alım yapılacak? Detayları sizler için açıklıyoruz.

ALIM YAPILACAK KADROLAR NELERDİR?

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı - TİKA farklı pozisyonlar için 10 memur alımı yapacak. Peki memur alımı yapılacak olan kadrolar nelerdir? Buna göre 4 grup için memur alımı ilanı yayımlanmış olup her grup için aranan mezuniyet ve nitelik şartları farklıdır. Öyle ki 1. grup için 1 kişi, 2. grup için 4 kişi, 3. grup için 1 kişi ve 4. grup için 4 kişi olmak üzere toplam 10 memur alımı yapılacaktır.

Her grup için farklı nitelikler farklı mezuniyet şartları aranmakta olup adaylardan aranan şartlar da değişik tutulmuştur. Başvuru tarihleri 18 Haziran'da başlayıp 22 Haziran'da sona erecek olup uygun olan adaylar sınava tabii tutulacaktır. Resmi ilanı incelemek isteyenler aşağıdaki linki takip edebilir.

Resmi İlan: https://goo.gl/ZQFHvN

DİĞER MEMUR ALIMI İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim