Ülkemizin bilinir kamu kurumları arasında yer alan 1992 yılından beri aktif olarak faaliyetlerini sürdüren ve Türkiye'nin kökeni aynı olan dost ülkeler ile olan ilişkisini düzeltmek o ülkelere maddi manevi destek sunmak ve yine bu ülkelerin gelişimi için yapılması gerekenler hakkında araştırmalar gerçekleştiren Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı - TİKA tarafından geçtiğimiz günlerde memur alımı ilanı yayımlandı.

Buna göre Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı - TİKA kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere toplam 10 memur alımı yapıyor. Peki alınacak olan pozisyonlar nedir, ilgili pozisyona adaylar nasıl başvuru yapabilir, başvuru şartları nedir? Tüm detayları siz değerli okurlarımıza açıklıyoruz.

ALIM YAPILACAK KADROLAR NELERDİR?

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı - TİKA farklı pozisyonlar için 10 memur alımı yapacak. Peki memur alımı yapılacak olan kadrolar nelerdir? Buna göre 4 grup için memur alımı ilanı yayımlanmış olup her grup için aranan mezuniyet ve nitelik şartları farklıdır. Öyle ki 1. grup için 1 kişi, 2. grup için 4 kişi, 3. grup için 1 kişi ve 4. grup için 4 kişi olmak üzere toplam 10 memur alımı yapılacaktır.

Her grup için farklı nitelikler farklı mezuniyet şartları aranmakta olup adaylardan aranan şartlar da değişik tutulmuştur. Başvuru tarihleri 18 Haziran'da başlayıp 22 Haziran'da sona erecek olup uygun olan adaylar sınava tabii tutulacaktır. Resmi ilanı incelemek isteyenler aşağıdaki linki takip edebilir.

Resmi İlan: https://goo.gl/ZQFHvN

DİĞER MEMUR ALIMI İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim