Ülkemizin önemli kamu kurumları arasında yer alan ve yıllık olarak aralıklarla 150 - 200 kişilik kamu personeli ilanları yayımlamakta olan Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü TİGEM Devlet Personel Başkanlığının duyurular bölümü aracılığı ile bir yeni ilan daha yayımladı.

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü TİGEM tarafından hazırlanan ve DPB tarafından yayımlanan ilana göre toplam 150 memur alımı yapılacağı öğrenildi. Peki hangi pozisyonlar için alımlar yapılacak ve en az ortaöğretim mezunu 150 memur alımına ilişkin detaylar nedir? İşin Olsa ekibi olarak tüm detayları sizler için paylaşıyoruz.

ALINACAK POZİSYONLAR NELERDİR?

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü TİGEM tarafından kamuoyuna duyurulan ilana bakıldığında toplam 150 kişilik memur alımı yapılacağı öğrenildi. Peki alınacak pozisyonlar nelerdir? Buna göre Ziraat Mühendisi (Tarla Bitkileri) 17 kişi, Ziraat Mühendisi (Bitki Koruma) 4 kişi, Ziraat Mühendisi (Bahçe Bitkileri) 1 kişi, Ziraat Mühendisi (Tarım Makineleri) 13 kişi, Ziraat Mühendisi (Tarımsal yapılar ve Sulama) 14 kişi, Ziraat Mühendisi (Zootekni) 17 kişi, Veteriner Hekim 35 kişi, Tekniker (İnşaat) 2 kişi, Tekniker (Radyoloji) 2 kişi, Teknisyen (Elektrik) 16 kişi, Veteriner Sağlık Teknisyeni 19 kişi olmak üzere toplam 150 memur alımı yapılacaktır. Peki başvurular ile aranacak genel şartlara ilişkin detaylar nedir?

GENEL ŞARTLAR ve İLAN DETAYLARI NEDİR?

TİGEM 150 memur alımı ilanı yayımlandı peki genel şartlar nedir? Buna göre öncelikle adayların mesleklerine uygun diploması olmak ve mezuniyetine ilişkin Kamu Personeli Seçme Sınavına girip en az 70  puanı almış olması gerekmektedir. Ek olarak genel şart verilmemiş olup adayların sınava gireceği açıklanmıştır. Buna göre başvurular Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığına adresine 19 Mart - 30 Mart tarihleri arasında posta yolu ya da şahsen yapılması gerekmektedir. Resmi ilan aşağı bölüme eklenmiştir.

RESMİ BİLDİRİ BURADA

TÜM MEMUR ALIM İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim