Türkiye Elektrik İletim genel Müdürlüğü tarafından açıklanan müfettiş alım ilanı yayımlandı. TEİAŞ personel alımı başvuru koşulları  belli oldu. KPSS A grubu kadroları memur alım ilanı ile Müfettiş alımı yapacak olan TEİAŞ, KPSS 48 puan türünden 75 ve üzeri puan alan adaylar başvuru yapabilecekler. Kamuda çalışmak isteyen milyonlarca aday kamuda açılan müfettiş alımları ilanlarına başvuru yapıyor. TEİAŞ adayların beklediği personel alım ilanı yayımlanmasının ardından başvurular ne zaman başlayacak. Son başvuru tarihi ne zaman olacak? Başvuru şartları neler işin olsa sitemizde tüm bu detaylar paylaşıyoruz.

BAŞVURU KOŞULLARI

TEİAŞ 10 müfettiş alımında adayların 657 sayılı Kanunda 48 maddeside belirtilen  genel şartları taşımaları istenilmekte. KPSS P-48 puan türüde 75 ve üzeri puan almak, Yabancı Dil Sınavı YDS'den İngiizce, Almanca ve Fransızca dillerinde en az 60 puan almak, 35 yaşını doldurmamış olmak, daha önce TEİAŞ sınavlarına 1 den fazla katılmamış olmak, askerlikle ilişiği olmamak şartları bulunuyor.

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK? 

Müfettiş alımı başvuruları 19 Şubat 2018 tarihinde başlayacak. Son Başvuru tarihi ise 9 mart tarihinde bitecek. 7 Nisan tarihinde başvurusu kabul edilen adaylar sınava alınacak. Sınav TEİAŞ Genel Müdürlüğü Nasuh Akar Mahallesi Türkocağı Caddesi No: 2 Balgat/Çankaya/ ANKARA adresinde gerçekleştirilecek. Yazılı sınadan başarılı olan adaylar daha sonra sözlü sınava alınacaklar. Sözlü sanva alınacak olan epsonel sayısından 20 katı aday çağırılacak.

TEİAŞ personel alım kılavuzu için tıklayın

Editör: TE Bilisim