TBMM ( Türkiye Büyük Millet Meclisi ) memur personel alımı yapıyor. TBMM ( Türkiye Büyük Millet Meclisi ) bünyesindeki memur personel eksikliğini karşılamak üzere farklı ilanlar ile toplamda 214 kişilik boş kadro ile memur personel alacak. Adaylardan Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı aranacak olup, adaylar buna göre en az lise meznu olmak zorundadırlar. Ayrıca adayların KPSS puan durumuna göre sınav yapılacaktır. Yapılacak sınav sonucuna göre ise adayların kadroya giriş işlemleri gerçekleştirilecektir.

HANGİ KADROLARA ALIM YAPILIYOR?

TBMM ( Türkiye Büyük Millet Meclisi ) iki farklı ilan ile alım yapacağını belirtti. ilk yayımladığı ilana göre, 192 kişilik boş kadro ile, 5 Alt Yazıcı, 2 Arşivci, 4 Ciltci, 2 Elektronik Dizgi Operatörü, 2 Fotoğrafçı, 4 Görsel Tasarımcı, 4 Kameraman, 15 Memur, 12 Ziyaretçi Kabul ve Yönlendirme Memuru, 1 Mimar, 2 Montajcı, 4 Muhabir, 1 Elektrik Mühendisi, 2 Elektronik Mühendisi, 1 İnşaat Mühendisi, 4 Ofsetçi, 3 Resim Seçici, 1 Sesçi, 15 Bilgisayar Teknikeri, 5 Bilgisayar Teknisyeni, 8 Elektrik-Elektronik Teknisyeni, 2 Sıhhi Tesisat Teknisyeni, 3 Sıhhi Tesisat Teknisyeni, 4 Usta (Boyacı), 4 Usta (Parkeci) ve 8 Yangın Söndürme Eri, 68 Koruma Memuru ve 6 Şoför olmak üzere 192 kişi alınacak.

İkinci yayımlanan ilana göre ise, TBMM bünyesine 22 kişilik Sözleşmeli Bilişim kadrosu ile, 1 Kıdemli Sistem Uzmanı, 1 E-posta Sistem Uzmanı, 7 Yazılım Geliştirme Uzmanı, 2  Portal Yazılım Geliştirme Uzmanı, İstanbul 1 Yazılım Geliştirme Uzmanı 2 Sistem Uzmanı, 2 Siber Güvenlik Uzmanı, 2 Kıdemli Network Uzmanı, 1 Veri Tabanı Uzmanı, 1 Yazılım Geliştirme Takım Lideri, 1 Yazılım Mimarı ve 1 Sistem ve Network Uzmanı (İstanbul) olmak üzere toplamda 22 sözleşmeli personel alınacak.

Adaylar yurkarıdaki belirlenen kadrolara başvuru yapabilmeleri için, 657 sayılı devlet memurlaru kanının 48. maddesindeki şartları taşımak, ÖSYM tarafından yapılmış olan kamu Personeli Seçme Sınavından en az 70 puan almış olmak, En az lise mezunu olmak şartı ile Önlsans veya Lisans mezunu olmak, Lise mezunları için KPSSP94, Önlisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden puana sahip olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR:

TBMM ( Türkiye Büyük Millet Meclisi ) ilanlarına başvuruda bulunacak olan adaylar aşağıdaki verdiğimiz bağlantılar sayesinde detaylı bilgi edinebilirler. TBMM ( Türkiye Büyük Millet Meclisi ) 192 Kişilik alıma başuru yapacaklar en geç 30 Ekim 2017 tarihine kadar ve 22 Sözleşmeli Bilişim Personeli kadrolarına başvuru yapacaklar ise 18 Ekim 2017 tarihi ile 27 Ekim 2017 tarihleri arasında başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

TBMM 192 Memur Alım İlanı

TBMM 22 Sözleşmeli Personel Alım İlanı

Editör: TE Bilisim