Türkiye Büyük Millet Meclisi için yıl içerisinde açık pozisyonlar için meclis personeli alımı yapılmaktadır. Alım ilanları TBMM tarafından hazırlanan kamuoyuna Devlet Personel Başkanlığının resmi internet sitesi aracılığı ile yayımlanmaktadır.

TBMM tarafından yayımlanan ilanlara bakıldığında meclisin kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 192 kişilik memur ve personel alımı yaptığı görülmektedir. Peki TBMM hangi pozisyonlar için personel alımı yapıyor ve TBMM memur alımı detayları nedir.

ALIM YAPILAN POZİSYONLAR

5 Alt Yazıcı, 2 Arşivci, 4 Ciltci, 2 Elektronik Dizgi Operatörü, 2 Fotoğrafçı, 4 Görsel Tasarımcı, 4 Kameraman, 15 Memur, 12 Ziyaretçi Kabul ve Yönlendirme Memuru, 1 Mimar, 2 Montajcı, 4 Muhabir, 1 Elektrik Mühendisi, 2 Elektronik Mühendisi, 1 İnşaat Mühendisi, 4 Ofsetçi, 3 Resim Seçici, 1 Sesçi, 15 Bilgisayar Teknikeri, 5 Bilgisayar Teknisyeni, 8 Elektrik-Elektronik Teknisyeni, 2 Sıhhi Tesisat Teknisyeni, 3 Sıhhi Tesisat Teknisyeni, 4 Usta (Boyacı), 4 Usta (Parkeci) ve 8 Yangın Söndürme Eri, 64 Koruma Memuru ve 6 Şoför olmak personeli alımı yapılacak olup toplam 192 kişilik memur alımı gerçekleştirilmektedir.

BAŞVURULAR

TBMM'nin 192 kişilik memur alımı ilanına müracaatlar geçtiğimiz günlerde başlamış olup adayların 30 Ekim 2017 tarihine kadar müracaatlarını aşağıdaki link aracılığı ile gerçekleştirmesi gerekmektedir. Yine resmi bildiriyi de sizlere sunuyoruz.

RESMİ BİLDİRİYİ ve BAŞVURU BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim