Ülkemizde faaliyetlerine devam etmekte olan kamu kurumları arasında yer almakta olan Tarım Kredi Kooperatifleri açık pozisyonları için memur alımları yapmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Tarım Kredi Kooperatifleri tarafından hazırlanan ilan kamuoyuna duyuruldu.

Tarım Kredi Kooperatifleri tarafından hazırlanan ve kamuoyuna duyurulan ilan ile Tarım Kredi Kooperatiflerinin kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 286 kişilik önlisans mezunu kooperatif görevlisi memuru alımı yapıyor. Peki nasıl başvuru yapılır ve hangi bölümler başvuru yapabilir.

HANGİ BÖLÜMLER BAŞVURABİLİR

Tarım Kredi Kooperatifleri önlisans mezunu 286 kooperatif görevlisi memuru alımı yapıyor. Peki hangi bölümler başvurabilir.



Yukarı da belirtilmiş olan bölümlerden mezun olan adaylar Tarım Kredi Kooperatiflerinin 286 kişilik önlisans mezunu kooperatif memuru alımına başvuru yapabilir.

BAŞVURULAR

Başvurular aşağıda verilmiş olan adreslere kooperatif görevlisi iş talep formu ve adayların yanlarında getirmesi gerektiği belgeleri ile yapılmaktadır.



Adayların aşağıda yer almakta olan adreslere 25 Mayıs 2017 tarihine kadar yanlarında bulundurması gerektiği belgeler ile müracaatlarını gerçekleştirmesi gerekmektedir. İlan için aşağıda ki linki takip ediniz.

İLAN VE ADAYLARDAN İSTENEN BELGELER İÇİN TIKLAYINIZ
Editör: TE Bilisim