Tarım Kredi Kooperatifleri Mayıs ayının başlarında bir alım duyurusu yapmıştı. Yapılan duyuruya göre Tarım Kredi Kooperatifleri bünyesine 500 kişilik boş kadro ile personel alımı gerçekleştirecek. Başvurular 15 Mayıs 2017 tarihinde başlamış olup en geç bugün ( 25 mayıs 2017 ) başvuru yapılması şarttır.

Adaylar başvurularını gerçekleştirebilmeleri için 2016 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 60 puan almış olmaları gereklidir. Ayrıca alımlar lisans ve önlisans mezunları için geçerli olup, adaylar KPSSP3 ve KPSSP93 puan türünden puan almaları şarttır. Bunu dışında adaylardan aşağıdaki nitelikler aranacaktır.

ARANAN DİĞER ŞARTLAR:

Alımlar farklı bölgelerden yapılacak olup adaylar son 6 ay içerisinde başvuru yapacağı ilde veya bölgede ikamet etmiş olması gerekmektedir. Yani son 6 aydır başvuru yapılacak bölgede ikamet ediyor olması gerekmektedir. Bunun dışında adaylar, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, medeni hakları kullanma ehliyetine sahip olmak, sınavın yapılacağı tarih itibari ile 30 yaşından büyük olmamak, görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık durumu veya akıl hastalığı bulunmamak, Türkiyenin heryerinde çalışmasına engel olabilecek olan bir durum söz konusu olmamak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, hiç bir suç hükümlülüğü bulunmamak, erkek adaylarda askerlik ile ilgisi bulunmamak veya askerliğini yapmış olmak şartları aranacaktır. 

Bütün bu niteliklere uygu olan personel adayları ve başvurusu onaylanmış olan adaylar, sınava tabii tutulacaklardır. 

BAŞVURULAR:

Başvuruda bulunacak olan adaylar, en geç bugün başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular şahsen bulundukları bölgeledeki belirlenen adrese yapmaları gerekmektedir.

Aşağıda vereceğimiz tablolar yardımı ile alım yapılacak illeri, sınav tarihlerini ve iş talep formu gibi tablolara ulaşabilirsiniz.

Tablo 1 İçin Tıklayınız. ( Tablo 1 de Önlisans mezunu olarak başvuru yapılabilecek bölümleri gösterir )
Tablo 2 İçin Tıklayınız. ( Tablo 2 de adayların nerede başvuru yapacaklarını gösteriri )
Tablo 3 İçin Tıklayınız. ( Tablo 3 te İstihdam edilecek Kooperatif Görevlisi ve Ziraat Mühendislerinin istihdam yeri ve sayısı ile sınav tarihlerini gösterir )

İş Talep Formları:

Kooperatif Görevlisi İş Talep Formu için tıklayınız.
Ziraat Mühendisi İş Talep Formu için tıklayınız.

Ayrıca İlanın Tam Metnini incelemek isteyen adaylar ( https://goo.gl/8t84td ) Bağlantısını kullanarak ilanın tam metnine ulaşabilirler.
Editör: TE Bilisim