Kamu kurumları arasında yer almakta olan Tarım Kredi Kooperatifleri açık pozisyonları için memur personel alımları gerçekleştirmektedir. Geçtiğimiz günlerde yapılan duyuru ile Tarım Kredi Kooperatiflerinin kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere toplam 500 kişilik memur alımı yapacağı duyurulmuştu.

Buna göre Tarım Kredi Kooperatifleri kendi bünyelerinde Kooperatif Görevlisi pozisyonu için önlisans mezunu toplam 286 kişilik memur alımı yapacağı kamuoyuna duyuruldu. Peki detaylar nedir ve kimler nasıl başvuru yapabilir.

DETAYLAR

Alım Yapacak Kurum: Tarım Kredi Kooperatifleri
Alınacak Pozisyon: Kooperatif Görevlisi
Mezuniyet: Önlisans
Alınacak Personel SAYISI: 286
KPSS Puan Şartı: 60 ve Üzeri
Başvurular: 10 Mayıs - 25 Mayıs 2017

HANGİ BÖLÜMLER BAŞVURU YAPABİLİR


Tarım Kredi Kooperatifleri önlisans mezunu Kooperatif Görevlisi pozisyonu için toplam 286 kişilik memur alımı yapacak. Peki 286 kişilik memur alımına hangi bölümlerden mezunlar başvurabilir.



Yukarıda belirtilmiş olan bölümler Tarım Kredi Kooperatiflerinin alım yapacağı önlisans mezunu eğitim şartı aradığı Kooperatif Görevlisi pozisyonu için aranmaktadır. Başvurular 10 Mayıs 2017 tarihi itibari ile başlayacak olup adayların kesin başvurularını 25 Mayıs 2017 tarihine kadar gerçekleştirmesi gerekmektedir. Tarım Kredi Kooperatifleri 286 önlisans mezunu kooperatif görevlisi memuru alımına başvuru yapacak olan adayların ilan için aşağıda ki linki takip etmesi gerekmektedir.

İLAN VE ARANAN ŞARTLAR İÇİN TIKLAYINIZ
Editör: TE Bilisim