Kamu kurumları arasında yer almakta olan Tarım Kredi Kooperatifleri açık pozisyonlarına memur alımları gerçekleştirmeye devam etmektedir. Alım ilanları Tarım Kredi Kooperatifleri tarafından hazırlanmakta ve kamuoyuna Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile duyurulmaktadır.

Tarım Kredi Kooperatifleri tarafından hazırlanan ilan Devlet Personel Başkanlığına iletildi ve 204 kişilik ziraat mühendisi memuru alımı yapılacağı öğrenildi. Peki alım ilanına kimler müracaat edebilecek, nasıl başvuru yapılır? Detaylar nedir?

DETAYLAR

Alım Yapacak Kurum: Tarım Kredi Kooperatifleri
Alınacak Personel Sayısı: 204
Alınacak Pozisyon: Ziraat Mühendisi
Mezuniyet: Lisans
Şart: KPSS 60 ve üzeri
Son Başvuru: 25 Mayıs

NASIL BAŞVURU YAPILIR


Yukarıda Tarım Kredi Kooperatiflerinin alım yaptığı 204 kişilik ziraat mühendisi kadrosu için gerekli detaylar verilmiştir. Başvuru yapacak olan adayların lisans mezunu olması ve Kamu Personeli Seçme Sınavı Lisans Düzeyi sınavından 60 ve üzeri puan almış olması gerekmektedir. Başvuru yapmak isteyenlerin gerekli evrakları ile aşağıda ki adresler müracaat etmesi gerekmektedir.

MÜRACAATLAR

Ziraat Mühendisi başvuruları yukarıda belirtilmiş olan adresler aracılığı ile gerçekleştirilmektedir. Adayların KPSS lisans sınavından 60 ve üzeri almış olması gerekmektedir. Başvurular içni adayların yanlarında gerekli evrakları ve iş talep formu evraklarını doldurması gerekmektedir. Tüm bilgiler aşağıda ki linkte mevcuttur.

BAŞVURU VE EVRAKLAR İÇİN TIKLAYINIZ
Editör: TE Bilisim