Geçtiğimiz günlerde faaliyetlerini sürdürmekte olan kamu kurumları arasında yer almakta olan Tarım Kredi Kooperatifleri tarafından yayımlanan ilan ile toplam 500 kişilik kamu için memur personel alımı yapılacağı duyurulmuştu. Buna göre Tarım Kredi Kooperatifleri kamuya önlisans ve lisans mezunu toplam 500 memur alımı yapacak.

Tarım Kredi Kooperatifleri tarafından yayımlanan ilan ile kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere kamuya lisans mezunu 204 memur alımı yapacak. Peki başvurular nasıl yapılır ve detaylar nedir?

DETAYLAR

Alım Yapacak Kurum: Tarım Kredi Kooperatifleri
Alınacak Memur Sayısı: 204
Alınacak Pozisyon: Ziraat Mühendisi
Başvuru Tarihleri: 10 Mayıs - 25 Mayıs 2017
KPSS Şartı: 60 ve Üzeri

NASIL BAŞVURU YAPILIR


Tarım Kredi Kooperatifleri kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere kamuya 204 ziraat mühendisi memuru alımı yapacak. Peki ziraat mühendisi alımı ilanına adaylar nasıl ve nereden başvuru yapabilecek. Buna göre adaylar iş talep formunu doldurarak gerekli evraklar ile müracaatlarını aşağıda ki adreslere yapabilir.



Yukarıda adaylar hangi adres üzerinden başvuru yapabileceği belirtilmiştir. Tarım Kredi Kooperatifleri tarafından yayımlanan ilan ile toplam 204 ziraat mühendisi memuru alımı yapılacağı belirtilmiştir. Başvurular şahsen yapılacak olup adayların posta yolu ile müracaat etmemesi gerekmektedir. İlan ve detaylar için aşağıda ki linki takip edebilirsiniz.

İLAN VE ARANAN ŞARTLAR İÇİN TIKLAYINIZ
Editör: TE Bilisim