Geçtiğimiz günlerde adından sıklıkla bahsettiren ve döner sermaye ile personel alımı yapması beklenmekte olan Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünden bu konu hakkında her hangi bir bilgi paylaşılmadı. Adaylar bildir yayımlanmadığı için gözlerini memur alımı yapacak mı? Yapacaksa merkezi atamalar için kaç kadro ayırmış sorularına çevirmişti ve yayımlanan kadro sayıları ile bu soruların cevapları öğrenildi. Buna göre Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere merkezi atamalarda 12 kişilik kadro ayırmış durumda. Fakat lisans mezunları ile ortaöğretim mezunlarına üzücü haber var.

Hangi Mezunlar İçin Kadro Var

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü toplam 12 memur ataması yapacak. Peki alınacak olan memurların ne mezunu olması gerekiyor. Hangi mezunlar için kaç kadro ayrıldı?

Lisans Mezunu : 1 Kişi
Orta Öğretim Mezunu: Alım Yok
ÖnLisans Mezunu : 11 Kişi,

Yukarıda hangi mezunlar için kaç kadro ayrıldığını detaylı olarak görebilirsiniz. Bu kadroların dışında Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü merkezi atamalarda memur alımı yapmayacak. Adaylar 21 Aralık tarihinde başlayan atama tercihlerinde kendilerine uygun Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün açtığı kadroları tercih edebilir.
Editör: TE Bilisim