Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezinin resmi internet sitesi aracılığı ile 21 Haziran 2017 tarihi itibari ile KPSS 2017/1 merkezi yerleştirme ataması yapılacak. İlgili atama ile lisans, önlisans ve lise mezunu toplam 150 memur alacak.

Devlet Personel Başkanlığı ve e-devlet aracılığı ile yayımlanan tercih robotuna bakıldığında tüm pozisyonlar için alım yapan kamu kurumları öğrenilmektedir. Buna göre en çok atama yapması beklenmekte olan kamu kurumları arasında yer alan Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'de kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 150 memur alımı gerçekleştirmektedir.

HANGİ POZİSYONLARA ALIM YAPILIYOR

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü KPSS 2017/1 merkezi yerleştirme atamaları kapsamınad toplam 150 kişilik memur alımı yapacak. Peki hangi pozisyonlara alım yapılıyor.

Tekniker - 50 Personel
Mühendis - 100 Personel

Yukarıda Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün hangi pozisyonlar için kaç personel alımı yapacağı belirtilmiştir.

Önlisans Mezunu Şartlar

Adayların Harita, Harita Kadastro, Harita ve KadastroHarita ve Maden Ölçme, Harita Teknikerliği,Tapu Kadastro Meslek Yüksekokulu, , Tapu Kadastro bölümlerinden mezun olması ve KPSS puanının sonuçlanması gerekmektedir.

Lisans Mezunu Şartlar

Adayların Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği, Geomatik Mühendisliği, Jeodezi ve Haritacılık, Harita Mühendisliği bölümlerinden mezun olması gerekmektedir.

Başvuru yapacak olan adaylar KPSS 2017/1 merkezi yerleştirme atamaları kapsamında ÖSYM'nin aday işlemleri sistemi aracılığı ile 21 Haziran 2017 tarihinde müracaatlarını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

TÜM KADRO DAĞILIMLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim