Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile geçtiğimiz günlerde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bünyesinde bulunmakta olan Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanmakta olan memur ve personel alımı ilanı kamuoyuna duyuruldu. Buna göre Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü 813 tekniker alımı yapacak.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bünyesinde bulunmakta olan Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan ilan kamuoyuna duyuruldu ve 20 Haziran 2017 tarihinde başvurular başlamış olup müracaatlar 29 Haziran 2017 tarihinde sona erecektir. Peki hangi bölümlerden mezun olan adaylar 813 tekniker alımı ilanına başvuru yapabilir.

BAŞVURU YAPABİLECEK BÖLÜMLER

Önlisans Bölümler

Tapu Kadastro Meslek Yüksekokulu
Harita Teknikerliği
Harita ve Kadastro
Tapu ve Kadastro
Tapu Kadastro
Harita,
Harita Kadastro
Harita ve Maden Ölçme

Yukarıda belirtilmiş olan bölümlerden mezun olan adaylar 813 kişilik tekniker alımına başvuru da bulunabilir. Peki adaylar nasıl başvuru yapabilir.

BAŞVURULAR

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü 813 kişilik tekniker alımı ilanına nasıl müracaat edebilir. Buna göre adaylar Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Aday İşlemleri Sistemini takip ederek 29 Haziran 2017 tarihine kadar tekniker alımı için başvurularını yapması gerekmektedir.

https://ais.osym.gov.tr
ATAMA İLANI İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim