Devlet Personel Başkanlığı tarafından 15 Mayıs 2018 tarihli yayımlanmış olan ilana göre Spor Toto Teşkilatı bünyesindeki işçi personel eksikliğini karşılamak için farklı pozisyon ve niteliklerde personel alımı yapacağını belirtti. Yayımlanmış olan ilana göre toplamda 36 kişilik boş kadro ile memur alımı yapılacak. Haberimizin devamında ilanın detaylarına ulaşabilirsiniz.

İLANIN DETAYLARI:

Spor Toto Teşkilatı bünyesine farklı pozisyonlarda 36 kişilik kadro ile alım yapacak. İlgili ilan Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanmış olup alım başvuruları Türkiye İş Kurumu tarafından yapılacaktır. 

Söz konusu ilan ile Spor Toto Teşkilatı, eknisyen Ünvanında Ön Lisans mezunu 4 kişi alacak. Memur Ünvanında ise 32 kişilik kadro ile Önlisans ve Lisans mezunu farklı bölümlerden mezun memur alacak. Ayrıca ilgili pozisyonlar için adaylardan İlgili eğitim seviyelerinden mezun olmuş olmalar, Deneyim şartını taşımaları ve pozisyonunda göre eğitim seviyelerini ilgili şekilde tamamlamış olmaları gerekmektedir.

Adaylar başvurularına ilanın yayım tarihi olan 15 Mayıs 2018 tarihi itibari ile başlayabilirler. Buna göre başvurular en geç 24 Mayıs 2018 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. İlgili ilana başvurular, Türkiye İş Kurumunun ilgili birimlerine şahsen veya Türkiye İş Kurumu ( İŞKUR ) resmi internet sitesi üzerinden elektronik ortamda yapmaları gerekmektedir. 

İlan hakkında daha detaylı bilgiye ilanın tam metnini inceleyerek ulaşabilirsiniz. Ancak başvuru işlemleri ve tüm detaylı bilgiye sahip olmak için Türkiye İş Kurumu tarafından yayımlanan ilanı incekemeniz grekmektedir. İlanın tam metnine Buradan ulaşabilir ve alım kadrolarına, Deneyim yılına, Aranan niretiklere ulaşabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim