Ülkemizin önemli kamu kurumları arasında yer alan, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile ortak çalışmalar yürütmekte olan Spor Genel Müdürlüğü aralıklarla memur ve personel alımı gerçekleştirmektedir. Yakın zamanda ilgili kamu kurumunun memur alımı yapması beklenirken bugün Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından duyuru yapıldı ve KPSS 2017/9 tercih kılavuzu  ilan edildi. Buna göre Spor Genel Müdürlüğü 34 lisans mezunu memur alımı yapıyor. Peki alım yapılacak olan pozisyonlar nelerdir, Spor Genel Müdürlüğü hangi iller için memur alımı yapıyor?

HANGİ İLLERE MEMUR ALINACAK?

Spor Genel Müdürlüğü lisans mezunu olmak üzere toplam 34 memur alımı yapıyor. Peki alınacak olan adaylar hangi illerde görev yapacak?

Ağrı, Amasya, Ankara, Antalya, Artvin, Aydın, Bayburt, Bilecik, Burdur, Çankırı, Denizli, Erzincan, Erzurum, Giresun, Hatay, İzmir, İstanbul, Karaman, Kastamonu, Kars, Kırklareli, Kocaeli, Sakarya, Mardin, Sinop, Siirt, Trabzon, Zonguldak ve Uşak illeri için mühendis pozisyonuna memur alımı yapılmaktadır. Peki alınacak olan mühendislik pozisyonlarına adaylar nasıl başvuru yapabilir.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Spor Genel Müdürlüğü lisans mezunu 34 memur alımı yapıyor. İlgili mühendis kadrolarına müracaat edecek olan adayların;

https://ais.osym.gov.tr/

Yukarıda verilmiş olan linki takip etmesi, KPSS 2017/9 atamalarına girmesi, ÖSYM şifreleri ve T.C. kimlik numaraları ile sisteme giriş yaparak ilgili bölgeler için başvurularını gerçekleştirmesi gerekmektedir. Başvurular 17 Aralık ile 21 Aralık 2017 tarihlerinde sona erecektir.

Editör: TE Bilisim