Ülkemizde faaliyetlerine devam etmekte olan Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) açık pozisyonları için personel alımları gerçekleştirmeye devam etmektedir. Geçtiğimiz günlerde yayımlanan ilan ile Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK)'nın kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere toplam 193 kişilik memur personel alımı yapacağı öğrenildi.

Buna göre Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) açık pozisyonları için toplam 193 sözleşmeli büro memur personeli alımı yapacak. Başvurular bilindiği üzere 10 Nisan 2017 tarihinde başladı ve adayların 24 Nisan 2017 saat: 23.59'a kadar başvurularını internet ortamı aracılığı ile yapması gerekmektedir.

HANGİ BÖLÜMLER BAŞVURU YAPABİLİR

Yukarıda verilmiş olan bölümlerden adayların mezun olması gerekmektedir.

ARANAN ŞARTLAR

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) sözleşmeli 193 büro personeli alımı ilanına başvuru yapacak olan adayların sahip olması gerektiği nitelikler nedir ve aranan şartlar nedir?

657 sayılı Kanunun 48 inci maddesinde belirtilen genel şartlara haiz olmak.
Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.
22016 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavı KPSSP93 puan türünden en az 80 puan almış olmak.
Üniversitelerin aşağıda belirtilen önlisans programlarından ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından birinden son başvuru tarihi itibarıyla mezun olmak.

BAŞVURULAR

Yukarıda verilmiş olan şartlara adayların sahip olması gerekmekte olup adayların aşağıda ki link aracılığı ile 24 Nisan 2017 tarihine kadar müracaatlarını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

https://uyg.sgk.gov.tr/kdsinavbasvuru/AnaSayfa.do
KAMUYA MEMUR ALIMLARI İÇİN TIKLAYINIZ