Ülkemizde faaliyet göstermekte olan üniversiteler açık pozisyonları için Rektörlük tarafından personel alımı ilanları hazırlayarak ilgili ilanları Devlet Personel Başkanlığına iletmektedir. DPB tarafından kabul edilen ilanlar duyurular bölümü aracılığı ile kamuoyuna sunulmaktadır.

Selçuk Üniversitesi tarafından hazırlanan ilan geçtiğimiz günlerde kamuoyuna duyuruldu. Buna göre Selçuk Üniversitesi kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 82 memur personel alımı yapıyor. Peki ilan detayları nedir, hangi pozisyonlar için alım yapılıyor ve aranacak şartlar nedir.

İLAN DETAYLARI

Alım Yapacak Üniversite: Selçuk Üniversitesi
Alınacak Pozisyon: Hemşire
En Az Mezuniyet: Lise
Başvuru Tarihleri: 12 Temmuz - 26 Temmuz 2017
KPSS Şartı: KPSS puanına sahip olmak aranıyor

Yukarıda Selçuk Üniversitesi tarafından yayımlanmış olan ilana ilişkin detaylı bilgiler verilmişti. Buna göre hemşire kadrosu için toplam 82 sözleşmeli personel, memur alımı yapılmaktadır. Adayların mezuniyetlerine göre Kamu Personeli Seçme Sınavına girmiş olması gerekmektedir.

ARANACAK ŞARTLAR ve BAŞVURULAR

En az lise mezunu olmak

T.C. vatandaşı olmak

Askerlikle ilişiği bulunmuyor olmak

Sağlık sorunu bulunuyor olmak

Sicil Kaydı temiz olmak

Yukarıda belirtilmiş olan şartlar Selçuk Üniversitesi 82 sözleşmeli personel, memur alımları için aranmakta olup müracaatlar 12 Temmuz'da başladı ve adayların 26 Temmuz'a kadar Tıp Fakültesi Hastanesi İnsan Kaynakları temin edilecek olan form aracılığı ile müracaatlarını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

TÜM MEMUR İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim