İçişleri Bakanlığı bünyesinde bulunmakta olan ve yurt içinde bulunan denizlerde başarılı görevlerini icra etmeye devam eden Sahil Güvenlik Komutanlığı açık pozisyonları için sivil memur ve askeri personel alımları gerçekleştirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından hazırlanan sivil memur alımı kamuoyuna duyuruldu.

Sahil Güvenlik Komutanlığı sivil memur alımı ilanları komutanlık tarafından hazırlanarak ilan edilmesi için Devlet Personel Başkanlığına gönderilmekte olup yine komutanlığın kendi sitesinde de yayımlanmaktadır. İlgili ilana göre farklı pozisyonlar için personel alımı yapıldığı görülmektedir. Peki ilan bilgisi ve detaylar nedir.

ALINACAK POZİSYONLAR

Sahil Güvenlik Komutanlığı açık pozisyonları için sivil memur alımları gerçekleştirmektedir. Peki alım yapılacak pozisyonlar hangileridir.

Sosyal Medya Uzmanı
Endüstri Mühendisi, Elektrik Mühendisi
İş Hukuku ve Sözleşme Uzmanı,
Radyo Televizyon Uzmanı,
Uluslararası İlişkiler ve Andlaşmalar Uzman,
Elektronik Mühendisi,
Şehir Plancısı,
Uzman,
Mütercim,
Gemi İnşa Mühendisi,
Makine Mühendisi

Yukarıda Sahil Güvenlik Komutanlığının hangi pozisyonlar için sivil memur alımı yapacağı kadrolar verilmiştir. Peki başvurular nasıl yapılacak.

BAŞVURULAR

Sahil Güvenlik Komutanlığının memur ve personel alımı ilanına başvuru yapacak adayların 6 Aralık 2017 saat: 14.00'a kadar gerçekleştirmesi gerekmektedir. Başvuru yapmak isteyen adaylar için aşağıda resmi bildiri linki sunulmuştur.

RESMİ BİLDİRİYİ BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim