Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından yapılan Merkezi Atama başta olmak üzere yıl içerisinde de yaptığı alımlar ile en çok personel alımı yapan kurumlar arasında olan Sağlık Bakanlığı 15 bin personel alımı yapacak. Söz konusu müjdeyi Sağlık Bakanı Recep Akdağ verdi. Alımların yıl sonuna kadar yapılacağı öğrenilmiş olup bütün alımların yıl sonuna kadar yapılacağı belirtildi.

Eylül Ayında 6 Bin Personel

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, yaptığı açıklamasında Eylül ayında toplam 6 bin personel alımının yapılacağını duyurdu. Bu açıklama ile sağlık personeli olmak isteyen adaylar müjdeli haberi almış oldu. Şu an için ilan yayımlanması beklenmekte olup hangi pozisyon için kaç personel alımının yapılacağı konusunda da bilgi öğrenilmeye çalışılmaktadır. Recep Akdağ bu konu hakkında her hangi bir açıklama yapmadı ancak en çok alımın hemşire pozisyon için yapılacağı söylenmiş oldu.

Kurban Bayramının bitmesi ile ilerleyen günlerde Sağlık Bakanlığı ve Türkiye Cumhuriyeti Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile kamuoyuna duyuru yapılması beklenmektedir. 6 bine yakın personel alımının Eylül ayında yapıldıktan sonra ondan sonra ki aylar içerisinde 6 bine yakın personel alımının daha yapılması ve yıl sonuna kadar toplam 15 bin personel alımının gerçekleşmesi beklenmektedir. Sizler için ilanların tamamını takip etmekteyiz ve konu hakkında açıklama yapılır ya da ilan yayınlanır ise isinolsa.com aracılığı ile sizlere duyuru yapacağız.
Editör: TE Bilisim