Posta, Telefon, Telgraf Teşkilatı her sene kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alımı yapmaktadır. Genel olarak adaylar PTT Anonim Şirketinde çalışmak istediği için başvurular kısa zamanda dolmakta ve beklendiğinden daha fazla başvuru alınmaktadır. Bilindiği üzere Posta, Telefon, Telgraf Teşkilatı geçtiğimiz aylarda 1038 personel alımı yapmış ancak sözlü mülakat sonuçlarını oldukça geç açıklamıştı. Peki son yayınlanan PTT ilanlarına göre şuanda her hangi bir alım var mı? alımlar ne zaman yapılacak?

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılacak

Posta, Telefon, Telgraf Teşkilatı alım yapacağı kadroları resmi internet sitesinde bulunan İnsan Kaynakları bölümünde yayınlamakta ve bildiri detaylı olarak Türkiye Cumhuriyeti Devlet Personel Başkanlığı tarafından da kamuoyuna duyurulmaktadır. Peki son ilanlar incelendiğinde hangi pozisyonlar için alım yapılacak.

Şuan için Posta, Telefon, Telgraf Teşkilatının resmi internet sitesinde ki İnsan Kaynakları bölümünde her hangi bir alım ilanı bulunmamakta fakat Fethullahçı Terör Örgütü üyelerinin görevden alınma süreçleri devam ettiği için bu sürecin tamamen bitmesi ile PTT Anonim Şirketinin de kendi bünyelerinde farklı pozisyonlarda istihdam etmek üzere personel alımı yapacağı düşünülmektedir.

Posta, Telefon, Telgraf Teşkilatı personel alım ilanı yaparsa bunun kısa zamanda duyurulması beklenmekte olup sizler için bu ilanı takip etmekteyiz. Sitemizi takip ederseniz en kısa süre içerisinde sizlere bu konular hakkında bilgi vermeye devam edeceğiz.

NOT: BU MAKALE BİR HABER NİTELİĞİNDEDİR. HERHANGİ BİR ALIM İLANI DEĞİLDİR. HİÇ BİR ADAY GİDİPTE PTT ŞUBESİNE İŞ BAŞVURUSUNDA BULUNAMAZ. BU YAPILAN HABER SADECE BİLGİLENDİRME AMAÇLIDIR. OLUŞACAK HERHANGİ BİR PROBLEMDE SİTEMİZ SORUMLU DEĞİLDİR. PTT PERSONEL ALIM İLANI SADECE RESMİ İNTERNET SİTESİNDE VE DEVLET PERSONEL BAŞKANLIĞI SİTESİNDE DUYURU YAPILMAKTADIR.
Editör: TE Bilisim