Ülkemizin önemli kurumlarından olan ancak çok fazla personel alımı gerçekleştirmemekte olan Orman ve Su İşleri Bakanlığı genel olarak atamalarının büyük bir bölümünü hatta neredeyse tamamını merkezi atama ile gerçekleştirmektedir. Bu yüzden Orman ve Su İşleri Bakanlığı bünyesinde istihdam etmek isteyen adaylar kadroların açıklanması için merkezi yerleştirme atamasını beklemektedir.

KPSS 2017/2 merkezi yerleştirme ataması 14 Kasım 2017 tarihi itibari ile başladı ve ÖSYM tarafından tercih kılavuzu duyuruldu. İşin Olsa ekibi olarak sizler için Orman ve Su İşleri Bakanlığının alım yapacağı pozisyonları ve mezuniyetlere göre kadro dağılımını çıkarttık. Peki Orman ve Su İşleri Bakanlığı hangi pozisyonlar için alım yapıyor ve mezuniyetlere göre dağılım nedir.

MEZUNİYETLERE GÖRE DAĞILIMI

Orman ve Su İşleri Bakanlığı kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere KPSS 2017/2 merkezi yerleştirme ataması kapsamında toplam 75 memur alımı yapıyor. Peki mezuniyetlere göre dağılım nedir?

ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANLIĞI

Ortaöğretim: Kadro Yok
Önlisans: 47 Personel
Lisans: 28 Personel
TOPLAM >>>>  75

Yukarıda hangi pozisyonlar için kaç kişilik memur alımı kadrosu ayrıldığı verilmiştir. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacaktır.

POZİSYONLARA GÖRE DAĞILIM

BİLGİSAYAR İŞLETMENİ
ORMAN MUHAFAZA MEMURU
TEKNİKER
MİMAR
MÜHENDİS
VETERİNER HEKİM

Yukarıda ilgili kurumun hangi pozisyonlar için memur alımı yapacağı belirtilmiştir. Buna göre başvurular KPSS 2017/2 kapsamında yapılmakta olup adayların 23 Kasım 2017 tarihine kadar kesin müracaatlarını ÖSYM aracılığı ile yapması gerekmektedir.

TÜM KADROLARI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim