Nüfus müdürlüklerine personel alımı yapılacak mı? Yapılacaksa kaç memur personel alımı yapılacak gibi sorular sorulurken Maliye Bakanı Naci Ağbal yaptığı açıklamasında müjdeli bir haber verdi ve nüfus müdürlükleri için bin 500 memur personel alımının yapılacağını belirtti.

Maliye Bakanı Naci Ağbal'ın nüfüs müdürlükleri için bin 500 memur personel alımı haberi herkes için sevindirici bir haber oldu. Peki Naci Ağbal nüfus müdürlüklerinin ne zaman personel alımı yapacağını duyurdu mu? Alımlar ne zaman yapılacak?

BİN 500 MEMUR ALIMI YAPILACAK MI?

Maliye Bakanı Naci Ağbal, nüfus müdürlükleri için bin 500 kişilik memur personel alımı yapılacağını duyurması ve kendi çalışanlarının mesaiye kalması ile ek ücretlerinin de ödenmesi müjdesini vermesi ile kesin olarak nüfus müdürlüklerinin bin 500 kişilik memur alımı yapılması bekleniyor.

ALIMLAR NE ZAMAN YAPILACAK

Maliye Bakanı Naci Ağbal bin 500 memur personel alımının yapılacağını müjdeledi ancak alımların ne zaman yapılacağına ilişkin her hangi bir tarih vermedi. Peki nüfus müdürlükleri için bin 500 memur personel alımı ne zaman yapılacak.

Şu anda alımların ne zaman yapılacağına ilişkin kesin bir yanıt yok ancak yıl sonuna kadar aralıklarla alım ilanlarının yayımlanması ve nüfus müdürlüklerinin kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere toplam bin 500 kişilik memur personel alımının yapılması beklenmektedir.