Ülkemizde en tanınır kurum pozisyonunda olan Milli Savunma Bakanlığı MSB aralıklarla ihtiyaçları halinde hem kendi bünyelerinde görev yapmak hemde kendisine bağlı kamu kurumları için daimi süreli memur ve personel alımı ilanlarını kamuoyuna duyurmaktadır.

Buna göre geçtiğimiz günlerde Milli Savunma Bakanlığı MSB tarafından hazırlanan ilan kamuoyuna duyuruldu ve MSB 496 memur alımı yapacağı öğrenildi. Milli Savunma Bakanlığı MSB 496 memur alımı başvuruları halen devam etmektedir. Peki başvurular hangi tarihler arasında yapılacak, adayların hangi şartlara sahip olması gerekiyor ve diğer detayları İşin Olsa ekibi olarak sizlere açıklıyoruz.

496 MEMUR ALIMI DETAYLARI NEDİR?

Milli Savunma Bakanlığı MSB en az ortaöğretim mezunu olmak üzere toplam 496 kişilik memur alımı gerçekleştirmektedir. Adaylar daimi süreli olarak Milli Savunma Bakanlığı MSB bünyesinde istidam edecek olup alınacak olan personeller Milli Savunma Bakanlığı MSB, Genelkurmay Başkanlığı ve kuvvet komutanlıkları bünyelerinde görevlendirilecektir. 

BAŞVURU BİLGİLERİ VE POZİSYONLAR

Milli Savunma Bakanlığı MSB, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Kuvvet Komutanlıkları için toplam 496 memur alımı yapılıyor. İlgili ilanlara başvurmak için adayların Kamu Personeli Seçme Sınavına girmiş olması farklı meslekler için nitelik kodlarına sahip olması gerekmektedir. Buna göre şoför, memur, teknisyen, kaloriferci, uzman, veri hazırlama ve kontrol işletmeni, adisyon görevlisi, resepsiyon görevlisi, teknisyen, santral operatörü, çevirmen, marangoz, koruma, mühendis vb. gibi kadrolara atamalar yapılacak olup son başvuru tarihi 12 Şubat 2018'dir.

ADIM ADIM BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

RESMİ BİLDİRİYİ BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ