Ülkemizin makine ve kimya konusunda en bilinir kamu kurumları arasında yer alan Makina Kimya Endüstrisi Kurumu çalışmalarını sürdürmekte olup yıl içerisinde sık sık açık olduğunu tespit ettiği kadrolar için memur ve personel alımları gerçekleştirmektedir.

Büyüme oranını geliştirip özellikle savunma sanayisinde yerli ürünlere geçmeye başladığımız şu süreçte Makina Kimya Endüstrisi Kurumu Türk Silahlı Kuvvetleri ve İçişleri Bakanlığına bağlı güvenlik kuvvetlerinin envanterlerini doldurmaktadır. Geçtiğimiz günlerde yayımladığı ilan ile 240 kamu personeli alımı yapacağını duyuran MKE alım ilanına başvurularını kabul ediyor.

ALINAN POZİSYONLAR NEDİR?

MKE, Kamu Personeli Seçme Sınavı KPSS puanı ile toplam 240 kamu personeli alımı gerçekleştirmektedir. Peki alınan pozisyonlar nelerdir? Buna göre Makine Teknolojisi Teknisyeni, Mekatronik Teknisyeni, Endüstriyel Kalıp Teknisyeni, Metal Teknolojisi Teknisyeni, Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri Teknisyeni, Bilgisayarlı Nümerik Kontrol (CNC) Teknisyeni, Vinç Operatör, İnşaat Teknolojisi Teknisyeni, Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme Teknisyeni,Endüstriyel Bakım Onarım Teknisyeni/Endüstriyel Elektronik Teknisyeni, Dökümcü, Kaynak Teknisyeni, Tornacı (Torna Tezgahı Operatörü), Kimya Teknisyeni, Elektrik-Elektronik Teknisyeni, Görüntü Ve Ses Sistemleri Teknisyeni, Bilgisayarlı Makine İmalatı / Bilgisayarlı Nümerik Kontrol (CNC / Nümerik Kontrollü Makineler (CNC) Teknisyeni, Tesviyeci, Metalurji Teknisyeni, Güvenlik Sistemleri Teknisyeni, Soğutma Sistemleri Teknisyeni, Hidrolik-Pnömatik Teknisyeni pozisyonları için personel alımı yapılacaktır. Peki nasıl başvuru yapılır?

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

MKE yukarıdaki kadrolar için atama yapmakta olup adayların 25 Mayıs 2018 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmesi gerekmektedir. Başvurular için adayların https://goo.gl/aHrsYw linkini kopyalaması ve tarayıcılarının url bölümüne yapıştırması gerekmektedir. Ardından adaylar açılacak olan penceredeki iş yeri türünü kamu seçmesi ve ünvanı bölümüne MAKİNA yazarak mavi renkli ara butonuna basması gerekmektedir. Bu adımlardan sonra adaylar müracaatlarını yapabilir.

DİĞER İŞ İLANLARI BURADA