Ülkemizin en tanınır bakanlıkları arasında yer alan ve yıl içerisinde aralıklarla açıktan atama yöntemi ile mmeur alımları gerçekleştirmekte olan Milli Savunma Bakanlığı (MSB) yeni bir duyuru yayımladı. Yayımlanmış olduğu duyuru ile ilgili kurumun memur ve personel alımı yapacağı öğrenildi.

Buna göre Milli Savunma Bakanlığı (MSB) en az ortaöğretim (lise) mezunu olmak üzere lise, ön lisans ve lisans mezuniyet grupları için toplam 396 kişilik memur ve personel alımı gerçekleştirecektir. Peki MSB'nin memur alımına ilişkin detaylar nedir?

İLAN BİLGİSİ

Alım Yapan Kurum: Milli Savunma Bakanlığı (MSB)
Alınacak Memur Sayısı: 396
En Az Mezuniyet: Ortaöğretim
Başvuru Tarihleri: 28 Aralık 2017 - 12 Şubat 2018

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) 396 kişilik memur alımı yapıyor peki kimler başvuru yapabilir?

Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak
En az ortaöğretim mezunu olmak
Bölümlerine göre KPSS'ye girmiş olmak
Sağlığı işini yapmaya engel olmamak
Askerliğini yapmış ya da tecilli olmak
Güvenlik soruşturması olumlu olmak

HANGİ POZİSYONLARA ALIM YAPILIYOR?

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) en az ortaöğretim mezunu toplam 396 kişilik memur alımı gerçekleştirmekte olup alımlar farklı pozisyonlar için gerçekleştirilmektedir. Örneğin; koruma ve güvenlik görevlisi, uzman, çevirmen, aşçı, avukat, bilgisayar mühendisi, biyolog, elektrik mühendisi, elektrik - elektronik mühendisi, fizikçi, gıda mühendisi, istatistikçi vb. gibi pozisyonlar için memur alımı gerçekleştirilmektedir. Başvuru yapmak, tüm pozisyonları öğrenmek için aşağıdaki linki takip ediniz.

RESMİ BİLDİRİYİ BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim