Ülkemizin önemli kuruluşlarından bir tanesi olarak bilinen Milli Savunma Bakanlığı aralıklarla kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere memur ve personel alımları gerçekleştirmekte olup ilgili kurum alım ilanlarını hazırlayarak bildiriyi hem resmi internet sitesi hemde Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile kamuoyuna duyurmaktadır.

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yayımlanan memur alımı geçtiğimiz haftalarda güncellendi ve Milli Savunma Bakanlığı 496 memur alımı ilanı yayımlandı. Buna göre farklı pozisyonlar için çok sayıda personel ataması yapılacaktır. Peki ilana ilişkin detaylar nedir? İşin Olsa ekibi olarak Milli Savunma Bakanlığı memur alımı detaylarını sizlere açıklıyoruz.

496 MEMUR ALIMI DETAYLARI

Milli Savunma Bakanlığı kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 496 memur alımı yapıyor. Buna göre alımlar Milli Savunma Bakanlığı, Genel Kurmay Başkanlığı ve Kuvvet Komutanlıklarınca yapılmaktadır. Toplam 496 memur alınıyor, adayların en az ortaöğretim mezunu olması, Kamu Personel Seçme Sınavına kendi eğitim düzeylerinde yani ortaöğretim, ön lisans ya da lisans düzeyinde girmiş olması gerekmekte olup mesleklerine uygun sertifika ya da ehliyet gibi belgelere sahip olması gerekmektedir.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Milli Savunma Bakanlığı, Genel Kurmay Başkanlığı ve Kuvvet Komutanlıklarınca 496 memur alımı yapıyor. Alımlar şoför, memur, teknisyen, kaloriferci, uzman, veri hazırlama ve kontrol işletmeni, adisyon görevlisi, resepsiyon görevlisi, teknisyen, santral operatörü, çevirmen, marangoz, koruma, mühendis vb. gibi pozisyonlar için yapılmakta olup adayların 12 Şubat 2018 tarihine kadar başvurularını yapması gerekmektedir.

RESMİ BİLDİRİYİ BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim