Ülkemizin en bilinen kamu kurumları arasında yer almakta olan Milli Savunma Bakanlığı aralıklarla ihtiyaçları doğrultusunda çok sayıda memur ve personel alımı gerçekleştirilmektedir. Milli Savunma Bakanlığı alımları açıktan atama yöntemi ile gerçekleştirmekte olup ilanları Devlet Personel Başkanlığı üzerinden duyurmaktadır.

Milli Savunma Bakanlığı tarafından geçtiğimiz haftalarda kamuoyuna duyurulan ilanlara bakıldığında kurumun kendi bünyelerinde istihdam etmek zere toplam 396 kişilik en az ortaöğretim mezunu memur alımı yapacağı öğrenildi. Peki ilana ilişkin detaylar nedir?

İLAN BİLGİSİ ve DETAYLAR NEDİR?

Alım Yapan Kurum: Milli Savunma Bakanlığı (MSB)
Alınacak Memur Sayısı: 396
En Az Mezuniyet: Ortaöğretim (lise)
Başvuru Tarihleri: 28 Aralık 2017 - 12 Şubat 2018

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) 396 kişilik memur alımı yapıyor peki kimler başvuru yapabilir?

Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak
Güvenlik soruşturması olumlu olmak
Sağlığı işini yapmaya engel olmamak
Bölümlerine göre KPSS'ye girmiş olmak
En az ortaöğretim mezunu olmak
Askerliğini yapmış ya da tecilli olmak

HANGİ POZİSYONLARA ALIM YAPILACAK?

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) en az ortaöğretim mezunu toplam 396 kişilik memur alımı gerçekleştirmekte olup alımlar farklı pozisyonlar için gerçekleştirilmektedir. Örneğin; koruma ve güvenlik görevlisi, uzman, çevirmen, aşçı, avukat, bilgisayar mühendisi, biyolog, elektrik mühendisi, elektrik - elektronik mühendisi, fizikçi, gıda mühendisi, istatistikçi vb. gibi pozisyonlar için memur alımı gerçekleştirilmektedir. Başvuru yapmak, tüm pozisyonları öğrenmek için aşağıdaki linki takip ediniz.

RESMİ BİLDİRİYİ BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ