Ülkemiz de faaliyetlerine devam etmekte olan Milli Savunma Bakanlığı kendi bünyeleri ve bünyesinde ki kurumlar için memur e personel alımı ilanları yayımlamaya devam ediyor. Milli Savunma Bakanlığı tarafından yeni yayımlanan ilan ile 29 daimi personel alımı yapılacağı duyuruldu.

İlgili ilan Milli Savunma Bakanlığı Akaryakıt İkmal ve Nato Pol Tesisleri İşletme Başkanlığı tarafından hazırladı ve İŞKUR üzerinden kammuoyuna duyuruldu. Buna göre Milli Savunma Üniversitesi daimi 29 personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılıyor ve detaylar nedir?

DETAYLAR

Alım Yapacak Kurum: Milli Savunma Bakanlığı

Alınacak Personel Sayısı: 29

Kamu Kurumu / Daimi Personel

HANGİ POZİSYONLARA ALIM YAPILACAK

Milli Savunma Bakanlığı Akaryakıt İkmal ve Nato Pol Tesisleri İşletme Başkanlığı tarafından 29 daimi personel alımı yapılacak. Peki hangi pozisyonlara alım yapılacak.

Elektrik-Elektronik Teknisyeni

Motorlu Araçlar Teknolojisi/Otomotiv Teknolojisi Teknisyeni

Metal İşleri Teknisyeni

Şoför-Yük Taşıma

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar için Milli Savunma Bakanlığı Akaryakıt İkmal ve Nato Pol Tesisleri İşletme Başkanlığı 29 daimi personel alımı yapıyor. Peki nasıl başvuru yapılır.

BAŞVURULAR

Milli Savunma Bakanlığı Akaryakıt İkmal ve Nato Pol Tesisleri İşletme Başkanlığı 29 daimi personel alımına müracaatlar İŞKUR üzerinden yapılmaktadır. Adayların İŞKUR şube ve müracaat merkezlerinden başvuru yapması ya da İŞKUR'un resmi internet sitesinden başvurularını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

TÜM İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ