Ülkemiz de faaliyetlerini sürdürmekte olan Milli Savunma Bakanlığı Akaryakıt İkmal ve Nato Pol Tesisleri İşletme Başkanlığı açık pozisyonları için ilan ettiği duyurular sonucunda kamu personeli alımları gerçekleştirmektedir.

İŞKUR üzerinden kamuoyuna duyurulan ilan ile Milli Savunma Bakanlığı Akaryakıt İkmal ve Nato Pol Tesisleri İşletme Başkanlığı kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere toplam 13 daimi kamu personeli alımı yapıyor. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılıyor detaylar nedir?

DETAYLAR

Alım Yapan Kurum: Milli Savunma Bakanlığı Akaryakıt İkmal ve Nato Pol Tesisleri İşletme Başkanlığı
Alınacak Personel Sayısı: 13
Kamu Kurumu / Daimi
Son Başvur: 29 Mayıs

HANGİ POZİSYONLARA ALIM YAPILIYOR


Milli Savunma Bakanlığı Akaryakıt İkmal ve Nato Pol Tesisleri İşletme Başkanlığı kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere toplam 13 daimi kamu personeli alımı yapıyor. Peki hangi pozisyonlara alım yapılıyor.
Motorlu Araçlar Teknolojisi/Otomotiv Teknolojisi Teknisyeni - 1 Personel
Büro Memuru (Genel) - 2 Personel
Elektrik-Elektronik Teknisyeni - 3 Personel
Şoför-Yük Taşıma - 3 Personel
Elektrik-Elektronik Teknisyeni - 1 Personel
Elektrik-Elektronik Teknisyeni - 1 Personel
Elektrik-Elektronik Teknisyeni - 2 Personel

BAŞVURULAR

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlara yanlarında belirtilen kontenjanlar doğrultusunda kamu personeli alınacaktır. Peki nasıl başvuru yapılır. Buna göre adayların İŞKUR merkezlerini ziyaret etmesi ya da İŞKUR'un resmi internet sitesinden 29 Mayıs 2017 tarihine kadar başvurularını yapması gerekmektedir.

TÜM KAMU İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ
Editör: TE Bilisim