Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde bilindiği üzere çok sayıda personel istihdam etmektedir. Okullarda da büyüklüğe göre temizlik görevlileri ve güvenlik görevlileri bulunmakta olup hizmetlerin artması ve öğrencilerin daha iyi ortamlarda eğitim alabilmesi için yeni personel alımları yapılmaktadır.

Milli Eğitim Bakanlığının 60 bin kişilik personel istihdam ettireceği Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu tarafından duyuruldu. Buna göre MEB okullarına temizlik görevlisi ve güvenlik görevlisi alımı yapılmaya devam ediyor.

ALIM DETAYLARI

Milli Eğitim Bakanlığı okullara temizlik görevlisi ve güvenlik görevlisi alımları İŞKUR, Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında gerçekleştirilmektedir. Milli Eğitim Bakanlığı bu sene 2017 ve 2018 eğitim öğretim yılında istihdam etmek üzere toplam 60 bin kişilik temizlikgörevlisi ve güvenlik görevlisi çalıştıracaktır.

Alımların bir bölümü yapıldı ve alımların geriye kalanı yapılmaya devam ediyor. İlanlar İŞKUR, Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında gerçekleştirilmektedir. İlanları görmek isteyen adayların;

https://esube.iskur.gov.tr/Typ/TypArama.aspx

Yukarıda belirtilen linki takip etmesi ve sol üstte bulunan ara bölümüne basarak tüm ilanları görüntülemesi gerekmektedir. Milli Eğitim Bakanlığının temizlik görevlisi ve güvenlik görevlisi ilanlarının tümü buradan görüntülenmekte olup adaylar buradan da müracaatlarını gerçekleştirebilir. İlanlar aralıklarla yayımlanmakta ve süresi biten ilanlar kaldırılmaktadır.

DİĞER İLANLARI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim