Geçtiğimiz hafta Türkiye İş Kurumu aracılığı ile Manisa Emniyet Müdürlüğü Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü Polisevi Büro Amirliği kamuoyuna ilan yayımlamış ve kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere daimi personel alımı yapacağını duyurmuştu.

Buna göre Manisa Emniyet Müdürlüğü Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü Polisevi Büro Amirliği kendi bünyelerinde görev yapmak üzere en az ilköğretim en çok lisans mezunu toplam 20 daimi personel alımı yapıyor. Peki Manisa Emniyet Müdürlüğü Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü Polisevi Büro Amirliği hangi pozisyonlara alımlar yapıyor ve detaylar nedir?

ALIM YAPILAN POZİSYONLAR

Manisa Emniyet Müdürlüğü Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü Polisevi Büro Amirliği toplam 20 kişilik daimi personel alımı yapıyor. Peki pozisyonlara ilişkin detaylar nedir?

Bulaşıkçı (Stevard) - 2 Kişi
Aşçı Yardımcısı - 3 Kişi
Temizlik Görevlisi(Kat Hizmetleri Elemanı/Kat Görevlisi) - 5 Kişi
Garson (Servis Elemanı)(Şef Garson) - 1 Kişi
Büro İşçisi - 1 Kişi
Garson (Servis Elemanı) - 8 Kişi

Yukarıda Manisa Emniyet Müdürlüğü Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü Polisevi Büro Amirliğinin hangi pozisyonlar için kaç kişilik personel alımı yapacağı verilmiştir. Peki başvurular nasıl yapılacak.

NASIL BAŞVURU YAPILIR

Alım ilanına müracaat etmek isteyen adayların İŞKUR merkezine gitmesi ya da aşağıdaki linki takip ederek iş yeri ünvanına Manisa Emniyet yazarak arama yapması, başvurularını da tamamlaması gerekmektedir.

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx

Editör: TE Bilisim