Makina ve Kimya Endüstrisi (MKE) kamu kurumu açık pozisyonları için yıl içerisinde çok sayıda memur ve personel alımı gerçekleştirmektedir. Alım ilanları MKE tarafından hazırlanmakta ve yıl içerisinde ya da merkezi atamalar ile memur alımları gerçekleştirilmektedir.

KPSS 2017/1 merkezi atamaları kapsamın da Makina ve Kimya Endüstrisi (MKE) en az lise mezunu olmak üzere toplam 132 kişilik memur personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak, detaylar nedir.

MEZUNİYETLERE GÖRE MEMUR ALIMI

İşin Olsa ekibine müracaat eden değerli okurlarımız MKE kurumunun alım yaptığı kadrolar için mezuniyetlere göre dağılımlarını öğrenmek istemiş ve ekibimiz tarafından bu içerik oluşturulmuştur. Buna göre MKE'nin mezuniyetlere göre alım yapacağı kadrolar aşağıda ki şekilde belirtilmiştir.

  • Lise Mezunu

Lise mezunu 9 personel alımı yapılacak olup adayların makine meslek bölümleri ya da büro personelliği bölümlerinden mezun olması gerekmektedir.

  • Önlisans Mezunu

Önlisans mezunu 44 kişilik memur alımı yapılacak olup tekniker, veznedar, bilgisayar işletmeni, büro memuru, memur pozisyonları için memur ve personel alımları gerçekleştirilecektir.

  • Lisans Mezunu

Lisans mezunu MKE kurumu toplam 79 kişilik kamu personeli alımı gerçekleştirilecek olup adaylar memur ve mühendis kadroları için yerleştirilecektir.

BAŞVURULAR

MKE'nin en az lise mezunu 132 kamu personeli alımı ilanına başvuru yapmak isteyen adayların KPSS 2017/1 kapsamında 3 Temmuz 2017 tarihine kadar müracaat etmesi gerekmektedir. Detaylı bilgiler aşağıda ki linklerde sunulmuştur.

LİSANS MEZUNU KADROLAR İÇİN TIKLAYIN
ÖNLİSANS MEZUNU KADROLAR İÇİN TIKLAYIN
LİSE MEZUNU KADROLAR İÇİN TIKLAYIN

Editör: TE Bilisim