Türkiye'nin silah ve sanayi anlamında önemli kurumlarında olan Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu (MKE) açık pozisyonları içerisinde yıl içinde ilanlar hazırlamakta ve bunları Devlet Personel Başkanlığına göndererek personel alımı müracaatlarını başlatmaktadır.

Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu (MKE) tarafından hazırlanan 52 kişilik memur ve personel alımı ilanı İŞKUR üzerinden kamuoyuna duyuruldu. Buna göre en az önlisans mezunu olmak üzere 52 memur alımı yapılacaktır. Peki alımlar hangi pozisyonlar için yapılacak ve Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu (MKE) personel alımı detayları nedir.

İLAN BİLGİSİ

Alım Yapacak Kurum: Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu (MKE)
Farklı Pozisyon Sayısı: 6
Alınacak Personel Sayısı: 52
Mezuniyet: Önlisans
Şart: KPSS
Başvuru Tarihleri: 11 Eylül - 20 Eylül 2017

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR

Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu (MKE) 52 kişilik personel alımı detaylar yukarıda verilmiştir. Peki Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu (MKE) hangi pozisyonlar için personel alımı yapılacak.

Tesviyeci - 18 Personel

Bilgisayarlı Makine CNC Operatörü - 12 Personel

Makine Teknolojisi Teknisyeni - 9 Personel

Bilgisayarlı (CNC) Operatörü - 5 Personel

Kimya Teknisyeni - 5 Personel

Kaynak Teknisyeni - 3 Personel

BAŞVURULAR

MKE personel alımına ilişkin tüm kadrolar ve alınacak personel sayıları yukarıda belirtilmiştir. Peki başvurular nasıl yapılacak. Buna göre müracaatlar 11 Eylül 2017 - 20 Eylül 2017 tarihleri arasında internet üzerinden yapılacaktır. Başvurular İŞKUR'dan yapılacaktır.

TÜM MEMUR İLANLARINI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim