Kamu kurum veya Kuruluşların yapmış oldukları duyurulara göre memur personel eksikliğini gidermek amaçlı toplamda 27 bin 23 memur personel alımı yapacaklar. Alım yapacak kurumlar, Miili Savunma Bakanlığı, TÜBİTAK, Türk Hava Yolları, Diyanet işleri Başkanlığı ve jandarma Genel Komutanlığı dır. Bu kurumlar alım yapacağı pozisyonlar için adaylardan Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı aramıyor. İlanlar hakkında daha detaylı bilgi almak için aşağıdaki bilgileri inceleyiniz.

Milli Savunma Bakanlığı 25 Personel Alımı : Milli Savunma Bakanlığı bünyesinde bulunan personel eksikliğini gidermek amaçlı toplamda 25 kişilik kadro ile Sözleşmeli Olarak Personel alımı yapacak. Alınacak olan sözleşmeli bilişim personeli adayları başvurularını en geç 21 Nisan 2017 tarihine kadar gerçekleştirmesi gerekmektedir. İlanın detayları için Buraya Tıklayınız.

TÜBİTAK 62 Personel Alımı: TÜBİTAK Uzay Teknolojileri Araştırma Enstitüsü toplamda 62 kişilik boş kadro ile Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı olmadan personel alımı gerçekleştirecek. Adaylar başvurularını en geç 26 Nisan 2017 tarihine kadar yapmalıdırlar. İlan hakkında daha ayrıntılı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Türk Hava Yolları 250 Personel Alımı: Türk Hava Yolları 13 Nisan 2017 tarihli duyurusuna göre bünyesindeki personel eksikliği için iki farklı ilan ile toplamda 250 personel alacak. İlan hakkında daha ayrıntılı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Diyanet İşleri Başkanlığı 36 Personel Alımı: Diyanet İşleri Başkanlığı birçok ilde alım gerçekleştiriyor. Diyanet İşleri Başkanlığı KPSS şartı olmadan Merkez ve Taşra teşkilatındaki personel eksikliğini tamamlamak için Tekniker pozisyonunda personel alımıyapıyor. Merkez teşkilatına 5 tekniker ve Taşra teşkilatına 31 Tekniker olmak üzere toplamda 36 Tekniker alımı yapılacak.  İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Milli Savunma Bakanlığı 24 Bin Erbaş ve Uzman Erbaş Alımı: Milli Savunma Bakanlığı 24 bin kişilik kadro ile 11 bin Sözleşmeli Uzman Erbaş ve 13 Bin Sözleşmeli Erbaş olmak üzere toplamda 14 bin askerli personel alacak. Erbaş ilanı hakkında daha detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayın. Uzman Erbaş ilanı hakkında daha detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.

Jandarma Genel Komutanlığı 2 Bin 650 Astsubay Alımı: Jandarma Genel Komutanlığı bay ve bayan aday olmak üzere toplamda 2 bin 650 kişilik kadro ile Sözleşmeli Astsubay alımı gerçekleştirecek. Adaylar başvuru şartlarını taşımaları dahilince başvurularını en geç 28 Nisan 2017 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. İlanın detayları için Buraya Tıklayınız.